Piscine

Afiseaza: 1-24 din 26 produse

 Filtre
Puteţi adăuga relaxare și distracţie zilelor caniculare de vară prin alegerea unei piscine gonflabile din gama noastră diversă. Cu piscina potrivită orice clipă petrecută ȋn ea poate deveni cea mai distractivă vacanţă de vară.
Gama noastră de piscine prezintă diverse modele și dimensiuni, astfel ȋncât acestea să poată fi integrate ușor ȋn orice gradină la preţuri competitive.

Ce este mai exact o piscină gonflabilă?
Piscinele gonflabile devin din ce în ce mai populare. Nu numai pentru că sunt mai ieftine decât piscinele normale, ci și pentru că nu aveți nevoie de instrumente avansate pentru montarea lor. Piscinele oferă distracție atât pentru copii, cât și pentru adulți. În plus, pot sprijini tratamentul diferitelor probleme de sănătate în care se recomandă hidroterapia. Deoarece piscinele gonflabile nu conțin părți dure, copiii pot sări cu ușurință și să se joace fără să se teamă să nu fie răniți.

Care sunt avantajele piscinelor gonflabile?
Fie că cumpărați o piscină obișnuită sau o piscină gonflabilă depinde în mare măsură de bugetul și timpul pe care îl aveți, de nevoile și preferințele dvs. și de utilizarea dorită. Dacă nu doriți să cheltuiți prea mulți bani, dar doriți totuși să vă bucurați de beneficiile unei piscine, beneficiile unei piscine gonflabile sunt perfecte.
Există multe piscine gonflabile diferite disponibile. Acestea variază în mărime, preț, material și formă. Bazinele de înot pentru femei sunt special concepute pentru copii, altele au o capacitate mai mare, astfel încât să vă puteți bucura de o scufundare bună cu toată familia.
Pentru a nu deteriora piscina, este important să vă gândiți cu atenție unde doriți să amplasați piscina și, dacă este posibil, să întăriți baza acesteia cu o suprafață de protecție. Dacă întâmpinați o scurgere, tencuielile și adezivul care se găsesc de obicei în seturile de reparații pentru piscină sunt foarte utile.
În plus față de calitate și preț, vă recomandăm să achiziționați o piscină gonflabilă ușor de instalat și ale cărei dimensiuni, capacitate și formă se potrivesc nevoilor dumneavoastră. Dacă cumpărați o piscină mare, este mai bine să cumpărați și o pompă de aer și un purificator. În cele din urmă, urmați întotdeauna instrucțiunile de curățare ale producătorului pentru a menține piscina cât mai curată posibil.

 

Suport clienti 10:00 - 18:00

0755951357 vanzari@ales.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!