Sfaturi pentru amenajarea gradinii sau terasei

Sfaturi pentru amenajarea gradinii sau terasei
Este grădina dumneavoastra  un spațiu de care nu ați avut timp să vă bucurați până acum? Poate că este prima dată când vă întrebați cum să faceți ca spațiul în aer liber să funcționeze pentru tine și familia voastra. Mai jos avem un ghid de bază pentru mobilierul de grădină pentru oricine dorește să înceapă să creeze un spațiu de locuit pentru prima dată.

Găsirea unei utilizări pentru spațiu
Primul lucru la care trebuie să te gândești este modul în care va fi folosit spațiul tău. Nu vă gândiți că grădina voastra este prea mică. Se pot face multe pentru a crea un loc frumos pentru relaxare, cină, joacă sau creștere. Dacă doriți să mâncați afară împreună cu familia, de exemplu, investiți într-un set de mese bun și în unele acoperă ca un foișor sau o umbrelă de soare. Dacă spațiul este limitat poate luați în considerare un set de bistro? S-ar putea să vă bucurați de micul dejun și cafea înconjurat de plante in soarele dimineții; un început bun de zi pentru majoritatea dintre noi!

Grădinile mai mari pot avea mai multe funcții așezate una lângă alta. Pentru spații mai mici, cel mai bine este să alegeți o funcție principală și să vă creați designul în jurul acesteia. Începeți cu funcția principală a spațiului și investiți în ceva care vă va oferi exact asta.

Detalii care fac diferenta
Uită-te la camerele care îți umplu casa. Care sunt lucrurile tale preferate la ele? Ce iți provoacă amintiri fericite sau facilitează ceva ce îți place să faci? Este un scaun confortabil în colțul sufrageriei în care îți place să te așezi cu o carte? Poate cutia plină de jocuri în care te scufunzi cu copiii în fiecare weekend? Sau masa de bucătărie unde serviți mâncăruri familiei și prietenilor?

Gândiți-vă la elementele de mobilier care permit aceste momente de fericire și la modul în care se pot pune in practica în exterior. Puteți crea un colț de lectură pentru serile calde de vară pline cu perne rezistente la umezeala,  sau o zonă de joacă dedicată jocurilor pline de haos cu copiii sau poate un gratar de carbuni unde sa puteți testa diferite preparate. Găsiți articolele care vă vor transforma spațiul exterior într-o extensie a casei dvs.

Stil decorativ
Detalile estetice finale pot face cu adevărat un spațiu să se simtă special și acest lucru nu inseamna să fie ceva scump. Un set simplu de lumini cu led alimentate cu energie solară sunt ieftine, bune și pot adăuga un nou strat de interes. Așadar, atunci când căutați accesorii pentru exterior, încercați să țineți cont de vremea temperamentală și cumpărați articole rezistente la intemperii. Articolele care pot rămâne afară pe tot parcursul anului sau pot fi ambalate rapid sunt ideale și vor face viața în afară mult mai ușoară.

Există atât de multe lucruri pe care le puteți adăuga pentru a vă ajuta să vă injectați personalitatea în spațiul dvs. și să o faceți specială scopului dvs. Oglinzile, luminile, arta de perete, elementele de apă, ecranele și ornamentele de grădină sunt toate lucrurile pe care le puteți lua în considerare atunci când creați spațiu în aer liber. Când alegeți ceva, gândiți-vă la funcția originală pe care ați identificat-o și gândiți-vă la modul în care acest accesoriu ridică această experiență.

Sper că acest ghid rapid te va face să te gândești la spațiul tău în aer liber.
 

Suport clienti 10:00 - 18:00

0755951357 vanzari@ales.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!