Ce să luați în considerare atunci când alegeți un sezlong pentru grădină?

Ce să luați în considerare atunci când alegeți un sezlong pentru grădină?
Un șezlong este deja un element nelipsit al mobilierului de grădină. Este folosit pentru plajă și vă permite să vă relaxați cu o carte în mână la umbra copacilor. O piscina merge bine cu un sezlong si un somn bun după-amiaza. Șezlongurile vor fi utile și în timpul călătoriei de vacanță. Deși alegerea șezlongului potrivit pare simplă, vă oferim câteva sfaturi despre ce să căutați.

Șezlong pentru grădină - alegere nu atât de ușoară
Producătorii ne oferă multe modele de șezlonguri de grădină din lemn, aluminiu, metal și din ratan. Puteți alege versiunea pe roți, pe picioare, pe suport, cu cotiere, cu suport pentru picioare, cu acoperiș, cu un raft suplimentar pentru băuturi, cu spătar reglabil, precum și cu canapele balansoare. Există multe modele pe piață. Cum faceți o alegere pentru a vă satisface nevoile și așteptările?
Care este cel mai important lucru atunci când alegeți șezlonguri pentru grădină?

Soliditatea performanței
La început, să stabilim ce poate descalifica un sezlong de gradina. Niciunul dintre noi nu ar dori să înlocuiască mobilierul de grădină în fiecare sezon, așa că să considerăm soliditatea ca principal criteriu de selecție. Poate că unul dintre noi a găsit o „surpriză” sub forma spargerii șezlongului sau a sfâșierii materialului cu care a fost acoperit. Pentru a evita astfel de situații, acordați atenție materialului din care a fost confecționat mobilierul.

Rezistent la intemperii
Amintiți-vă de asemenea, că șezlongul de grădină va fi expus la diferite condiții meteorologice si prin urmare, durabilitatea este un criteriu important. Merită luat în considerare dacă șezlongurile vor fi impermeabile și dacă vor fi supuse căldurii excesive și decolorării în timpul expunerii la soare. Sezlongurile noastre vor funcționa excelent aici.

Confort
Mulți oameni au probleme cu coloana vertebrală, deci profilarea corectă, capacitatea de a regla unghiul spătarului și stabilitatea structurii ar trebui să fie o prioritate. Unii producători atașează tetiere și perne la șezlonguri pentru a spori confortul utilizatorilor.

Usor de purtat
Ultima caracteristică importantă a unei piese de mobilier ideale este ușurința și capacitatea de a se deplasa cu ușurință. Dacă intenționați să cumpărați mai multe exemplare sau nu vă puteți imagina o vacanță fără propriul șezlong, renunțați mai degrabă la produse dificil de asamblat sau realizate din materiale grele precum lemnul.
 

Caracteristici mai puțin importante, dar importante

Dacă șezlongurile îndeplinesc cele 3 criterii de mai sus: robustete, comoditate și ușurință în transport, vă puteți concentra asupra problemelor secundare, de ex. despre estetica performanței. Depinde de gustul dvs. dacă alegeți un model cu un design clasic sau unul mai modern. Ar fi bine ca stilul să se armonizeze cu restul mobilierului de grădină. Echipamentele de grădină ar trebui, de asemenea, să fie ușor de curățat. Modelele din rattan, lemn sau metal acoperite cu textilen, care nu absoarb umezeala, vor funcționa perfect. De asemenea, merită verificat în prealabil din ce tip de întreținere este fabricat materialul șezlongurilor.

Dacă ții cont de sfaturile de mai sus, odihna în aer curat va fi cu siguranță un vis împlinit pe tot parcursul anului sit e vei putea bucura de un mobilier de gradina special si rezistent.
 

Suport clienti 10:00 - 18:00

0755951357 vanzari@ales.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!