Cele mai bune moduri de a elimina tapetul de pe pereti

Cele mai bune moduri de a elimina tapetul de pe pereti
Tapetul este din nou la moda in ultimi ani. Ieftin, cu diferite modele moderne si interesante, sigur v-ati gandit sa incercati si in casa voastra. Aveam nevoie de o renovare noua si m-am decis sa o fac chiar eu.

Tapetul am reusit sa il elimin, chiar și cu lipsa mea de cunoștințe despre bricolaj. Nu am mai facut asta niciodata, așa că am fost cu adevărat un novice. Dar, în mod ciudat, îmi place să asamblez mobilier și îmi place dragostea pentru design interior și decor, așa că avut răbdare si incredere că aș putea să îndepărtez tapetul pentru a face să pară puțin mai modern.
De unde să încep? Cu Youtube si Google bineinteles. Am intrat pe internet pentru a vedea dacă au abordat vreodată acest tip de proiect și care au fost sfaturile lor.

 Cele mai populare răspunsuri au fost:
1. Folosind un aparat de abur industrial
2. Înmuierea pereților cu o soluție de eliminare a tapetului pe care o puteți obține din magazin
Aceste metode au necesitat răbdare. Am vrut să încerc cele 2 metode ca experiment - din nou, am avut timp - așa că mi-am făcut lista și am plecat magazin.

Pentru aceste metode:
Mai întâi, protejați-vă podelele
Pentru a vă proteja podelele și plăcile, așezați ciolofan în jurul camerei sau carton pentru a aseza hârtia umedă pe măsură ce este scoasă de pe pereți.

Metoda 1: cu abur
Fă ca aerul să circule
Dacă aveți o fereastră în baie, vă recomand sa o deschideti.
Urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului. Cu acest model, placa de abur acoperă o suprafață semnificativă și vine cu plăci de dimensiuni multiple pentru a vă ajuta să intrați în spații înguste, astfel încât să puteți aborda cu ușurință o cameră mare sau mică cu acest vapor.
A fost uimitor cât de repede se desprinde hârtia după ce țineam aburul timp de aproximativ 30 de secunde.
Fii răbdător. Dacă hârtia nu se desprinde, țineți aburul pe zonă puțin mai mult. Cu răzuitorul, îndepărtați ușor fiecare secțiune.
Dacă grăbiți procesul, puteți deteriora pereții cu răzuitorul, ceea ce am ajuns să fac de câteva ori.


PRO: Aburul și apa care ies chiar ajută la ridicarea cu ușurință a tapetului și a lipirii. Cu această metodă, foile mari se vor desprinde cu ușurință de perete, făcând această metodă bună pentru suprafețe mari.

Metoda 2: Soluția de eliminare a tapetului
Această metodă a fost probabil cea cu care am fost cel mai multumit. Similar cu utilizarea apei și a oțetului, pulverizați soluția pe tapet și trebuie să vă asigurați că înmuiați cu adevărat pereții.
Majoritatea solventilor in 2021 sunt non-toxici, pe baza de enzime.

PRO: este ok solutia
CONTRA: Trebuie să cumpărați mai multe cutii, în funcție de dimensiunea camerei dvs., astfel acesta poate fi transformata într-o opțiune scumpă.

Concluzii
Am mai gasit pe internat Solutia cu otet. Dar nu am fost tentat deloc sa o incerc deoarece imi imaginam deja cum o sa miroasa toata casa puternic si sigur nu puteam rezista sa imi continui treaba.
În cele din urmă am fost mândru de mine pentru că am îndepărtat tot tapetul și am schimbat cu o variant moderna de tapet pentru o actualizare proaspătă. Merita sa incercati tapetul autoadeziv.
 

Suport clienti 10:00 - 18:00

0755951357 vanzari@ales.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!