Ce fel de tablouri canvas sa folosim pentru decorarea casei ca niste experti

Ce fel de tablouri canvas sa folosim pentru decorarea casei ca niste experti
Dacă pereții tăi se simt puțin triști, tablourile canvas  sunt  modalitatea ideală de a-ti infrumuseta camera. De asemenea, aduce caracter și eleganță în casa ta. Alegerea tablourilor de perete pentru casa ta poate fi puțin copleșitoare la început. De aceea am scris cel mai bun ghid de artă de perete pentru casa ta pentru a te asigura că iei cele mai bune decizii.

Lucruri de luat în considerare atunci când alegeți tablourile canvas:

1. Dimensiunea contează
Dacă dimensiunile tabloului sunt prea mici, se va simți gol peretele; dacă este prea mare, se va simți aglomerat. Așadar, înainte de a vă alege tabloul de perete, țineți cont de următoarele sfaturi  esențiale:

Cum se alege tabloul canvas pentru perete? Tabloul canvas ar trebui să ocupe între 50% și 75% din spațiul total de perete, indiferent dacă este un perete gol de hol sau un perete gol peste mobilier, cum ar fi canapea, pat sau șemineu. Există mari șanse să fie umplut un decalaj considerabil, așa că, atunci când aveți dubii, mergeți la înălțime.

Dacă nu doriți să vă angajați într-o singură piesă mare, crearea unui perete al galeriei cu câteva piese mai mici este o opțiune perfectă și atrăgătoare. Agatati tablourile canvas cu 10-30 cm deasupra părții superioare a mobilierului.

2. Lasă-ți să strălucească personalitatea
Meriți o casă care să fie autentică pentru tine, motiv pentru care este esențial să alegi tablourile canvas de perete care să reflecte personalitatea ta unică. Daca iti plac citatele, poti alege tablouri canvas motivationale, daca iti plac picturile atunci alege un tablou canvas cu picturi.

3. Potriviți stilul camerei
Dacă doriți ca tablourile canvas  să se potrivească, o modalitate ușoară de a le alege este să le adaptați la stilul și simțul spațiului. Dacă aveți mobilier contemporan, sculptura abstractă, atunci un tablou canvas personalizat cu o fotografie de familie sau un tablou canvas vintage sau abstract vi se potriveste. Dacă casa ta este mai boemă sau rustică, folosește culori mai calde, pământești, tablouri canvas fantezie sau creative.

4. Selectați o temă
Un alt mod fantastic și plăcut de a alege tablouri canvas este de a crea o temă pentru camera respectiva. Doriți să alegeți o temă de plajă tropicală, vie? Apoi, o imprimare pe pânză a unui tablou pe plajă va fi ideală. Vrei o temă mai specifică și mai sofisticată? Apoi, un cadru cu tablouri canvas alb-negru ar putea fi cel mai bun pariu.

Ar fi util dacă ați experimenta tablouri canvas în funcție de anotimpuri. De exemplu, în loc de o imagine de familie pe plajă, încercați un cadru confortabil cu frunze de toamnă.  Tablourile canvas de sezon sunt o modalitate simplă de a vă asigura că mobilierul dvs. este sincronizat cu vibrațiile și starea de spirit a sezonului cum ar fi un tablou cu o imagine de iarna, toamna, vara sau cu flori de primavara.

De ce să alegeți un tablou canvas modern in living?

Arta este o oportunitate pentru auto-exprimare

Considerați că pereții sunt o pânză goală ca un mod distractiv de a vă arăta personalitatea prin culoare, subiect și compoziție. Și, de asemenea, ceea ce vrem să punem pe pereții noștrii, oferă unei camere o personalitate distinctă.
Acesta este lucrul minunat al artei: reflectă cât de intimă și unică este povestea casei tale. Există pentru a ne reaminti unde am fost, ce vrem și pentru a reprezenta frumusețea pe care o căutăm.
Având în vedere acest lucru, este esențial să recunoaștem că selectarea tablourilor canvas din sufragerie este un proces mai natural decât poți crede și nimeni nu este mai potrivit pentru a împărtăși povestea ta decât tine. Cu toate acestea, puteți face câțiva pași realiști pentru a vă direcționa mai bine achiziția și a face din aceasta o investiție profitabilă.

Luați în considerare spațiul de perete disponibil
Primul pas în selectarea tablourilor canvas este să decideți tipul de imobil pe care îl aveți. Acum este momentul să aveti o ruleta dacă doriți să obțineți corect dimensiunea. Căutați diferite modele de tablouri canvas sau personalizate dacă aveți un perete enorm de umplut. Aceste tablouri au potențialul de a face o diferență masivă într-un spațiu!

Luați în considerare diferite tablouri dacă aveți un perete mare sau mic de umplut și doriți să puneți multe tablouri canvas în cameră. Combinarea de modele și nuanțe complementare este un bun început. Evaluarea a ceea ce este de fapt în spațiul dvs. - stil, culoare și teme de modele - vă poate ajuta, de asemenea, să decideți ce ar funcționa cel mai bine pe peretele camerei.

Luați în considerare decorul dvs. existent

Până la achiziționarea de tablouri canvas pentru o anumită cameră, faceți inventarul decorului și mobilierului existent. Arta bogată sau vibrantă poate fi o modalitate perfectă de a adăuga interes unui spațiu în mare parte neutru. Alternativ, dacă aveți deja multă culoare, textură și model, optați pentru o pictură mai simpla.

Asociați stiluri complementare + culori împreună

Tablourile noastre canvas de diferite dimensiuni mici si mari sunt organizate pe teme pentru a vă ajuta să găsiți elemente care să vă atragă. Puteți amesteca stiluri, indiferent dacă alegeți să fiți îndrăzneți sau să respectați un gen care vi se pare bine.
Nu există o formulă fixă ​​pentru gruparea tablourilor, așa că bucurați-vă de procesul de experimentare cu ceva diferit în spațiul dvs.!
Această colecție extinsă conține obiecte potrivite pentru orice cameră și stil. Sperăm că veți găsi aici ceva care vă place, oferindu-vă casei un nou sentiment de distracție și scop.

Cum să alegeți tablouri canvas pentru camera dvs. de zi

Acoperire completă
În această cameră de zi, tabloul canvas I love Flowers induce un sentiment de intimitate, ca și cum ai privi o pictură singură într-o galerie.

Modern
Tablourile moderne într-un dormitor de apartament elegant, minimalist, amenajat ofera spațiului o senzație mai rafinată și mai completă.

Nimeni nu-și dorește să-și petreacă întreaga zi uitându-se la un perete gol, motiv pentru care tablourile canvas modern sunt un aspect atât de esențial al procesului de decorare. Avem o mulțime tablouri canvas moderne pentru a vă inspira imaginația.

 

Suport clienti 10:00 - 18:00

0755951357 vanzari@ales.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!