Moduri sa iti organizezi casa ca un expert

Moduri sa iti organizezi casa ca un expert
În unele zile, casa ta se poate simți ca o grădină zoologică, dar nu ar trebui să arate ca una. Este timpul să tineti casa sub control urmând aceste trucuri pentru ordonarea spațiilor .

Organizarea fiecărei camere din casa ta cu strategia potrivită, iti poate face viata mai usoara. O casă organizată este un proiect uriaș, așa că nu pune prea multă presiune pe tine pentru a termina rapid. În schimb, bucurați-vă de moment și  că veți avea o casă frumos organizată la sfârșitul călătoriei.

Iată sfaturi despre organizarea casei pentru a vă ajuta să începeți:
 
  • Adăugați separatoare pentru sertare pentru spațiu suplimentar. Maximizați capacitatea de stocare și organizarea sertarelor dvs. cu separatoare. Un separator de sertare creează instantaneu categorii separate pentru spațiu, astfel încât totul își are locul său. De obicei, puteți încadra mai multe articole, deoarece separatoarele ușurează aranjarea lucrurilor pe verticală.
 
  • Stocați alimentele ca un magazin alimentar. Plasând cele mai noi cutii, recipiente și cutii în spatele lucrurilor mai vechi, veți folosi mai întâi alimentele mai vechi. Păstrați stocul în recipiente etichetate.
 
  • Organizați-vă condimentele
Poate fi o problemă să găsești ce condiment ai nevoie atunci când gătești. În acest caz, alegeți un organizator pentru condimente așezate în dulapuri adânci.
Un organizator cu mai multe rafturi vă permite să aveți acces ușor la condimentele dvs. și să vedeți numele tuturor simultan. Acum, mâncarea dvs. nu va arde niciodată pe aragaz în timp ce scotociți prin dulap pentru a găsi un condiment.


 
  • Construiți o stație de curățare Grab-and-Go
 Curățenia și organizarea merg mână în mână, Iar sistemele sunt esențiale pentru a vă menține casa organizată.
Prin crearea unei stații de curățare prin preluare, puteți menține consumabilele simplificate și organizate într-o singură unitate limitată.
Păstrați materialele de curățare pe care le utilizați cel mai mult într-un cos. Orice articol suplimentar pe care îl utilizați mai rar poate fi depozitat in alta parte unde aveti spatiu. Aceasta creează o stație organizată, deci nu trebuie să căutați lucruri.


 
  • Culoarea vă coordonează dulapul
 Aranjati folosind toate culorile curcubeului (roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo și violet) și vă poate ajuta să organizați hainele în dulap după culoare și să le faceți atrăgătoare vizual.
De asemenea, puteți coordona cărțile, consumabilele de artizanat și orice altă categorie de articole care are mai multe culori.


 
  • Îndoiți-vă blugii
În general, nu trebuie să vă faceți griji că blugii se încrețesc dacă îi pliați. Deci, pentru a ii menține organizati, depozitați-vă blugii într-un teanc frumos împăturit, decât să vă petreceți timpul agățându-i.
Acest lucru face ușor să vă vedeți toți blugii simultan atunci când alegeți o pereche de purtat.


 
  • Organizează-ți hainele de sezon
De două ori pe an, petreceți o zi cu hainele de sezon. În acest moment, luați în considerare donarea de haine pe care nu le-ați purtat în sezonul anterior. Acest lucru va împiedica dulapul să devină aglomerat.
Dacă dulapul dvs. are spațiu, depozitați haine de sezon pe raftul de sus, astfel încât este ușor să le rotiți când sezonul se schimbă din nou. Dacă nu aveți spațiu, împachetați-vă hainele într-un recipient etanș și păstrați-le într-o cameră care să nu se încălzească sau să fie extrem de rece.


 
  • Organizați-vă pensulele de machiaj perii de machiaj depozitate într-un borcan
Borcanele de sticlă sunt o modalitate atractivă de a organiza periile de machiaj. Acestea facilitează apucarea periei de care aveți nevoie și are avantajul de a fi decorativ. Pur și simplu umpleți borcanul cu margele sau bile, apoi asezati ustensilele. Această metodă menține periile în poziție, dar permite totuși accesul rapid. 

Suport clienti 10:00 - 18:00

0755951357 vanzari@ales.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!