Idei pentru decorarea peretilor casei sau biroului

Idei pentru decorarea peretilor casei sau biroului
Dacă căutați un mod nou de a decora un perete gol sau ceva nou de adăugat la acel perete al camerei, luați în considerare un perete viu plin de plante. Un perete viu este în esență un perete acoperit cu plante vii, fie așezat în jardiniere individuale, fie asamblat împreună pentru a crea o piesă de artă naturala.

Un perete natural are avantajul că nu numai că este frumos și atrăgător, dar vă poate purifica aerul, reduce stresul și chiar înăbuși zgomotul de fundal din camera voastra. Aveți nevoie de mai multe lamuriri că un perete viu este un plus excelent pentru casa voastra.? Vedeți aceste exemple frumoase.

Un perete de bucătărie
Dacă aveți norocul de a avea lumină suficientă în bucătăria voastra, luați în considerare un perete viu plin de plante. Acest perete viu, care face declarații, prezintă o serie de verdeață cu frunze ca un fundal frumos al spațiului neutru.

Când decideți să instalați un perete viu, luați în considerare plantele care necesită îngrijire similară, deoarece le veți uda și hrăni în același timp. Plantele cățărătoare și înfășurate, cum ar fi pothos sau filodendronul, sunt opțiuni excelente de început, ușor de îngrijit.

Doriți să recreați aspectul fără munca grea ? Un minunat perete de plante folosește coșuri de sârmă agățate de perete pentru a prezenta diferite plante ușor de întreținut, . Această idee poate fi recreată cu aproape orice tip de coș (pur și simplu nu uitați căptușeala din plastic) și câteva cârlige de perete.

Această idee este, de asemenea, mai bună pentru oricine nu dorește să petreacă timp tăind și actualizându-și peretele de locuit. Un singur perete viu montat pe perete poate necesita multă răbdare și timp pentru a ține pasul, astfel încât un afișaj cu plante în ghivece individuale poate fi mai ușor pentru cineva cu timp limitat.

Aducerea de verdeață în biroul vostru este una dintre cele mai bune modalități de a vă înveseli spațiul și de a încuraja puțin mai multă productivitate. Acest birou dovedește că, cu un perete viu, nu aveți nevoie de mult mai mult decor.

Plantele de aer, sunt alegeri excelente pentru un birou, deoarece nu au nevoie de multă îngrijire, dar arată în continuare frumoase atunci când sunt aranjate împreună.

Jardiniere pe perete
Acest aspect este incredibil de ușor de reprodus și este o modalitate excelentă de a aduce un perete viu în aproape orice cameră din casa ta.

Plante în abundență
Acest exemplu de perete viu este puțin mai neconstruit și mai informal în abordare, dar este doar un uimitor. Ne place să folosim diverse texturi și culori în acest afișaj de perete, care îi conferă un pic mai mult interes vizual.

Când vă configurați propriul perete de locuit, luați în considerare spațiul dintre fiecare plantă și asigurați-vă că au spațiu pentru a crește, astfel încât să nu vă aflati in situatia sa reamenajati după doar câteva luni.

De exemplu un decor realizat dintr-un amestec de mușchi, plante aeriene și alte verdeață, acest perete viu este unul dintre cele mai atrăgătoare din lista noastră.

Când vine vorba de alegerea unui decor pentru peretele dvs. de locuit, gândiți-vă la ce se combină bine cu decorul dvs. Pereții vii pot fi creați din lemn, plută, metal și multe altele și pot fi proiectați cu ușurință pentru a se amesteca cu aspectul și senzația casei tale.

Un perete viu vine în multe forme și dimensiuni diferite. Indiferent cât de multă lumină naturală sau cât spațiu ai, există o modalitate de a aduce această idee la modă în propria ta casă și de a o personaliza pentru a o face a ta.

Suport clienti 10:00 - 18:00

0755951357 vanzari@ales.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!