Idei amenajare gradina in 2021

Idei amenajare gradina in 2021
O nouă vară va începe. Și odată cu aceasta vor începe petreceri în aer liber, relaxare, cărți studiate într-un șezlong confortabil și întâlniri cu prietenii. Tinand cont si de pandemie si lupta cu COVID-19, toti dorim sa petrecem cat mai mult timp in aer liber.
În acest an, accentul în plan se referă la jocul de lumini în aer liber, amestecul de materiale care oferă gradinii un aspect relaxant si frumos amenajat și mobilierului al căror avantaj principal este confortul.

Iluminarea in noptile de vara
Zonele de lumină caldă pe care le faceți în gradina în serile de vară reprezintă un punct culminant pentru o seară strălucitoare împreună cu prietenii sau familia. În caz contrar, te poti relaxa singur în grădina ta uimitoare. Bucura-te de aerul curat cu câteva flori cu lumini care pot fi atârnate doar în copaci sau pe gard sau lumini alimentate de soare pentru a le pune pe mobilier sau pe podea. Majoritatea au culori sau materiale diverse, de la hârtie de orez la sticlă, metal sau răchită.

Alegeți cu grijă gama cromatica

Un standard general atunci când aveți nevoie pentru a face un aer metropolitan este să amestecați diverse materiale, umbriri și suprafețe precum lemnul, metalul și betonul.

În cazul în care aveți suficient spațiu, creați o regiune de mâncare și un teritoriu de așezare și separați-le unul de celălalt cu plante inalte sau un separator.

Creeaza mediul unui confort modern

Misterul unei vibrații moderne in gradina este acela de a adopta un stil modern, urban, dar totuși rafinat simultan si delicat. Luati aceste planuri pentru a vă face un mediu metropolitan in propria ta gradina sau balcon:

Puteți combina diverse materiale cum ar fi lemnul, metalul și cimentul.

Utilizați câteva tonuri de culori diferite.

Copacii sau o umbrela vă vor oferi suficient adapost.

Separați spatiul de luat masa și regiunea de relaxare utilizând un cultivator înalt cu plante fabuloase.

 

Suport clienti 10:00 - 18:00

0755951357 vanzari@ales.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!