Amenajeaza camera copilului ca un profesionist

Amenajeaza camera copilului ca un profesionist

Dormitorul copilului tau este mai mult decât un spațiu pentru dormit. Fiecare copil merită o cameră plină de magie, vise și bucurie.

Crearea unei camere este, în toate sensurile, un lucru foarte vizual și bifează toate lucrurile care mă pasionează.
Am scris niste randuri care vă pot ajuta să înțelegeți procesul, pe care îl folosesc întotdeauna.

Nimeni nu înțelege cât de repede o cameră poate deveni dezordonată și dezorganizată ca un părinte. Puteți petrece o zi întreagă curățând și organizându-vă doar pentru a intra în camera copilului a doua zi si găsiti jucării pe toata podeaua. Hainele pe care ți le-ai dat timp să le pliezi nu mai par să fie în sertarele lor. Doriți să găsiți o modalitate de a maximiza spațiul camerei copilului tau, în timp ce găsiți și modalități creative de a-și organiza toate jucăriile, cărțile și hainele cu stil.

Când se întâmplă acest lucru, știi că este timpul să investești în redecorarea camerei copilului tău pentru a facilita organizarea tuturor lucrurilor lor și pentru a preveni mizeria care arată ca o furtună care a trecut prin cameră. Începe prin a face pași mici, cum ar fi agățarea hainelor copilului, pentru a le fi mai ușor să vizualizeze ceea ce ar dori să poarte.

De asemenea, poti păstra anumite jucării în afara razei de acțiune sau poti pune diferite jucării la dispoziția copilului la un moment dat. În acest fel, nu vei ajunge cu fiecare jucărie pe care o deține copilul tău pe podea. De asemenea, poti pune niste rafturi suspendate pe perete. Chiar și o cameră mai mică, atunci când este organizată și proiectată bine, se poate simți suficient de mare.

Sfaturi de stil pentru crearea unei camere pentru copii:
Iată cele trei principii la care țin mereu:

1. Adaugati tablouri pentru copii, stickere, poze.
Puneți-le împreună, priviți-le, analizați și încercați să găsiți firul comun în stil sau culori. Este o cheie.
De cele mai multe ori selectez trei culori de bază. Mă ajută să țin totul sub control.
Mobilierul trebuie sa fie echilibrat cu accesorii în culori foarte asemănătoare, în special covorul și lămpile.
Apoi am decis să am o notă de culoare. Aș putea continua să merg doar cu materiale naturale, dar eram îngrijorata că ar putea fi un pic prea plictisitor. De aceea, există această frumoasă culoare de muștar în perne și cearșafuri folosite pe patul pentru copii mici. De asemenea, am putea alege un verde închis natural, dar nu galben intens sau roz.
Covorul negru și sifonul H dau contrast camerei; fără ea, totul va fi cam fad. Dacă doriți un aspect blând, puteți păstra cu ușurință griul și lemnul ca cheie.
Cumpara modele de tablouri canvas aici


2. Cumpărați produsul conform planului.
Dacă ati reusit să vă creați un plan - felicitări!
Păstreaza-l  în minte, sau chiar fizic alături de tine, atunci când mergți la cumpărături. Când te uiți în jur, te pot asigura; vor exista o mulțime de produse frumoase și frumoase pe care ți le-ai dori! Uită-te doar în altă parte, rămâi la plan. Se merită.
Un sfat esențial: nu faceți cumpărături doar în magazinele pentru copii! Îmi place să caut produse în magazinele de interior. Puteți găsi lămpi, covoare, perne și articole de depozitare grozave acolo. De multe ori ne limităm doar la magazinele pentru copii. Eu personal cred că puteți găsi produse mai interesante în magazinele de interior.
În acest fel, casa ta va fi mai mult într-un singur stil. Bonus, puteți muta unele produse în alte camere pe măsură ce copiii se plictisesc sau vor altceva.

3. Mobilarea unei camere.
Poate începe toată distracția!
Pregătește camera. Pardoseala și pereții sunt o bază esențială pentru atmosfera din orice spațiu. Materialul și culoarea pereților vor avea un impact uriaș. Pictarea unui perete este o modalitate ușoară de a crea fundalul nostru de vis. Pardoseala, desigur, nu poate fi atât de ușor de schimbat. Dar nu vă faceți griji; unele covoare sau covoare pot face magie. Când sunteți gata cu fondul de ten, poziționați mobilierul și accesoriile!

Sper ca v-au placut sfaturile mele si va sugerez sa aruncati o privire asupra minunatelor tablouri canvas pentru copii de pe site-ul nostru Aici
 

Suport clienti 10:00 - 18:00

0755951357 vanzari@ales.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!