Decorarea gradinii cu un buget mic

Decorarea gradinii cu un buget mic
Este gradina ta lipsita de viata si de lumina? Ei bine, este cazul sa faci o schimbare. Decorarea grădinii nu necesită întotdeauna costuri uriașe - așa cum demonstrează aceste idei strălucitoare de grădină la buget.


Există o mulțime de actualizări simple care pot fi realizate cu un buget și care fac o diferență uriașă în ceea ce privește aspectul spațiului tau exterior. Fie că este vorba despre o grădină mică, un balcon sau o curte, există o mulțime de idei de grădină bugetare pentru a vă spori spațiul.

Idei pentru o gradina la buget
De la simpla iluminare a grădinii la idei ieftine de mobilier de exterior, plantarea drăguță până la stilul exterior pentru petreceri de grădină de vară, există o multitudine de moduri inteligente de a vă face grădina grozavă, fără a cheltuii foarte mult.

Este nevoie doar de puțină planificare și câteva trucuri inteligente și puteți transforma orice grădină într-un paradis liniștit, retragere la țară sau zonă de luat masa în aer liber - chiar și la cel mai mic buget, așa cum arată aceste idei de grădină.

1. Creați o piesă centrală pentru lumânări
Folosiți oale de teracotă de epocă pentru a crea un afișaj simplu de curte. Umpleți vasele cu nisip și împingeți o selecție de lumânări de cină.

Numerele impare se simt echilibrate vizual, deci folosiți trei lumânări de dimensiuni standard sau șapte până la nouă cele slabe conice.

Așezați-l pe masă ca o piesă centrală rustică sau de-a lungul pasarelelor pentru a arunca lumină și a crea o ambianță relaxată. Pentru a respinge insectele, folosiți lumânări care conțin citronella esențială pentru a descuraja țânțarii plictisitori.

2. Faceți etichete pentru plante
Pregătiți-vă ghivecele cu etichete. Nu mai confundați niciodată arpagicul cu rozmarinul, creeaza etichete si aplica-le pe toate ghivecile. Utilizați un stilou alb sau o bucată de cretă (dacă doriți să le frecați) pentru a scrie numele plantelor pe etichete.


3. Placă pentru materiale de grădină
Reutilizarea este întotdeauna o modalitate câștigătoare de reducere a costurilor atunci când vine vorba de căutarea materialelor de grădină. În această grădină amenajată, plantarea este evidențiată de coji de bucăți reciclate, iluminând pământul sub copacul din gradina. 

4. Reciclati mobilierul de gradina
Dacă aveți un buget, cumpărarea de mobilier de grădină nou se poate simți uneori atât de departe de a fi la îndemână. Dacă sunteți în căutarea unei soluții inteligente în timp ce economisiți pentru setul de mobilier de vis, încercați să reciclați paleți vechi din lemn.

5. Construiește o canapea de colț la buget
A-ți crea propriul mobilier se va dovedi întotdeauna mai ieftin, plus că vei obține exact ceea ce dorește inima ta. Vizitați distribuitorul local de bricolaj și cumpărați câteva foi de bază din MDF pentru a construi un scaun pentru canapeaua de colț, formând un spate cu perne împrăștiate pentru confort. Asigurându-vă că baza este fixată în siguranță de pereți și bine susținută dedesubt pentru a prelua greutatea atunci când apar adunări de grădină.

Pentru a adăuga o notă suplimentară de stil și pentru a face să simtă un buget mai redus, vopsiți zona de relaxare în cele mai noi culori de trend. Adăugați o măsuță de cafea și iluminat exterior pentru a primi o notă de ambianță în spațiul sociabil.

6. Revigorează cu un simplu strop de culoare
Adăugarea unui strop de culoare strălucitoare în spatele plantelor existente vă va ajuta să respirați viața nouă în grădina ta Pictarea unui perete caracteristic într-o culoare strălucitoare, cum ar fi acest galben soare, va oferi un impact imens, fără prea mult buget sau efort. Asigurați-vă că vopsiți cu o vopsea exterioară specializată pentru a vă asigura că este potrivită pentru spațiu. Alegeți o paletă de culori coordonatoare pentru ghivece și accesorii de grădină, pentru a crea un aspect coeziv.

7. Îmbracă grădina cu accesorii de interior
Cumpara perne in diferite culori, ghivece de flori, paturi, covoare si tot felul de decoratiuni si aseaza-le in gradina ta magica.

Suport clienti 10:00 - 18:00

0755951357 vanzari@ales.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!