Cum pot utiliza la maxim spatiul meu de gradina?

Cum pot utiliza la maxim spatiul meu de gradina?
Spațiul de grădină este despre a pune niște plante și mobilier și ești gata! Dacă gândiți la fel, citirea acestui post vă va face să înțelegeți că puteți face mult mai mult cu spațiul dvs. în grădină. Nu, nu spunem să vă aglomerați grădina cu mobilier și alte lucruri, ci să folosiți în mod judicios fiecare centimetru din spațiul dvs. de grădină.

Utilizați înălțimea - pentru un spațiu mic în grădină, folosiți mai mult pereții în loc de suprafața podelei. Utilizați târâtoare, coșuri suspendate, cutii de ferestre etc. pentru a împodobi spațiile de perete. Vă puteți gândi chiar la grădini de perete vii. Atașați un palet de lemn sau de metal pe peretele gol și umpleți-le cu jardiniere până când arată ca un covor vertical.

Acest lucru va atrage toată atenția în sus, oferind spațiului mai mic o senzație mai mare. În acest fel, veți adăuga, de asemenea, un factor wow în grădina dvs.

Pavaje diagonale - iată un mic truc, în loc să așezați pavajele în mod drept, puneți-le în formă de diamant. Acest lucru va da o iluzie optică a unei grădini mai mari. Puteți folosi chiar și pietre, plăci rupte mixte. De asemenea, arată la modă și sunt în tendințe.

Adaugă copaci - copacii mari oferă spațiului tău o înălțime bună și sculptează un colț privat. Copacii cu baldachin ca prunele de cireș sau măslinii vor oferi un acoperiș cu frunze și nu vor ocupa mult spațiu pe sol. Mergi după copaci decorativi și ornamentali, ei îți vor înfrumuseța și spațiul.

Utilizarea inteligentă a mobilierului - O grădină mică are nevoie de o utilizare inteligentă a mobilierului, deoarece altfel va consuma spațiul deja mic. Preferați setul de mese de bistrot din ratan în locul băncilor sau scaunelor voluminoase. Mobilierul de grădină din ratan oferă multe opțiuni de relaxare și stil pentru fiecare spațiu de grădină.

Magazinul online ALES.RO vă aduce o colecție extinsă și exclusivă de mobilier - seturi de canapele, bistro, seturi de luat masa, canapea de colț, seturi de luat masa cu foc și alte accesorii, toate de o calitate premium.

Sunet și mișcare - Adăugați un punct de interes în grădina dvs. Folosiți elemente de apă, cum ar fi fântânile de apă, pentru a crea o atmosferă liniștită, de care vă veți bucura după o zi lungă și agitată după muncă.

Creați-vă propria lume privată - Grădina mică este dificil de ținut departe de privirile curioase ale vecinilor. Cu toate acestea, puteți face acest lucru instalând arcuri și pergole și apoi acoperind pereții cu alpiniști. Rețineți că nu utilizați alpiniști cu creștere mai rapidă, care necesită tăieri frecvente, deoarece cresc foarte repede.

Atrageți viața sălbatică - Ei bine, acest lucru nu va face spațiul dvs. să arate mare, ci va aduce o senzație mai naturală spațiului dvs. Nu aveți nevoie de un spațiu mare pentru a aduce natura acasă. Utilizați cutii de păsări, stații de hrănire, pungi de culcare pentru a atrage păsările și insectele. Plantați flori care vă plac albinele și fluturii și, de asemenea, vă fac grădina să arate mai luminoasă și colorată.

Indiferent cât de mic este spațiul dvs. de grădină, dacă utilizați aceste trucuri inteligente și apoi vă proiectați spațiul de grădină, acesta va face cu siguranță spațiul dvs. să pară mai mare și mai bun. Ieși afară, proiectează-ți spațiul de grădină și bucură-te de el împreună cu tine și cei dragi.

Suport clienti 10:00 - 18:00

0755951357 vanzari@ales.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!