Autorulote de închiriat pentru o vacanță uimitoare si plina de libertate

Autorulote de închiriat pentru o vacanță uimitoare si plina de libertate

Oamenii care merg cu autorulotele apreciază natura și peisajele, le place să facă popasuri și pun preț pe calitatea timpului petrecut cu familia si cu prietenii, în locul facilităților hoteliere.  

Vacantele ne fac viața mai frumoasă, ne ajută să ne relaxăm și să găsim inspirație pentru noi. Când te simți așa extraordinar în locurile pe care le vizitezi, parcă ți-ai dori ca să faci mereu acest lucru, să călătorești și să vezi cât mai multe locuri. 

Există acum o variantă prin care îți poți ”lua casă cu tine” sau, mai bine spus, poți avea o casă pe roți perfectă pentru fiecare vacanță. Află în continuare mai multe detalii despre rulote, despre ce înseamnă acest tip de vehicul și care sunt avantajele sau dezavantajele acestui tip de călătorie. 

Îți dorești un sejur în care să admiri peisaje frumoase, și în care să îți încarci bateriile, alături de familie si de prieteni? Atunci o vacanță cu rulota va fi o experiență care te va prinde. 

 

Ce fel de rulotă te avantajează? 

În primul rând, trebuie să știi că există o diferență între rulotă și o autorulotă. Rulota este cea care se atașează unui autovehicul iar autorulota este cea care are volan. 

Există rulote și autorulote mai mici sau mai mari, cu tipuri diferite de confort și cu opțiuni diverse și pe care le vei putea închiria, în funcție de preturi. Este foarte important să știi, cât de cât, cam ce te-ar avantaja pe tine.  

Este primul punct de pe lista cu care trebuie să începi.  Vei găsi anumite modele disponibile, iar dimensiunile vehiculelor companiilor care închiriază autorulote, în România, difera. E important să știi acest lucru, pentru că dacă nu îți planifici din timp, vei concluziona, că un sejur cu rulota este prea scump. 


Este pe stilul tau autorulotă? 

Deși pare in interesant, înainte de a face planuri , fă o listă cu motivele pentru care îți dorești acest lucru. Este important să îți răspunzi la aceste întrebări pentru a înțelege foarte bine ce fel de rulotă ți se potrivește. 

În plus, nu uita și de normele legislative. Trebuie să verifici dacă permisul tău de conducere este valabilă și pentru vehiculul ales. De exemplu, categoria B este valabilă doar pentru autovehiculul a cărui masă totală maximă autorizată nu depășește 3.500 kg și al cărui număr de locuri pe scaune, în afara conducătorului, nu este mai mare de 8. Dacă îți dorești și o remorcă ce depășește 750 kg, vei avea nevoie de o categorie suplimentară, BE. 

 

Care sunt avantajele rulotelor? 

Entuziasmul vacanțelor lipsite de grija bagajelor grele este ușor de obținut când practic ai o întreagă locuință cu tine. 

Desigur, bagajele nu reprezintă singurul avantaj al caselor rulotă. Practic, principalul beneficiu al acestui tip de locuință este faptul că poți călători oriunde. După câteva ore de lucru ai vrea să schimbi peisajul și să ajungi mai aproape de natură? O poți face fără să ai nevoie de un timp de pregătire foarte mare. Vei avea nevoie doar de combustibil și aplicația pentru drum.  

 

Poți merge oriunde vrei tu cu autorulota. 

Oamenii dornici de aventură sunt cei mai interesaţi de vacanţe cu autorulote. Şi li se potriveşte acest concept de vacanţă pentru că oferă multă libertate şi flexibilitate.  

Poți face orice,poți fi astăzi la mare și mâine la munte. Mergi unde ai chef in ziua respectiva. 

Natura oricând te reîncarcă cu energie și îți da o stare de vis. Fără check-in sau check-out! Fără stres! Fara griji! Doar tu si rulota. 

 

Ce dotări are o autorulotă? 

Sunt sigură că este stii că dotările sunt variate. Dar îți voi enumera câteva dintre cele nelipsite la autorulotele de nivel mediu: 

  • aer condiționat și clima 

  • locuri de depozitat 

  • bucătărie echipată cu frigider, chiuvetă, masă 

  • baie cu toaletă și duș 

  • pat 

Există, desigur și autorulote cu telelvizor, cu un număr mai mare de paturi sau cu dimensiuni mai generoase ale habitaclului. Totul depinde de gradul de confort pe care ți-l permiți. 

Atunci când călătoreşti cu familia se adună foarte multe lucruri pe care nu le poţi transporta uşor în orice mijloc de transport. O călătorie cu autorulota v-ar fi de ajutor,fie că sunteţi în căutare de aventură, relaxare sau cultură, experienţele de călătorie trăite împreună sunt memorabile.  

 

Care sunt dezavantajele 

Găsirea spațiilor de campare în fiecare destinație 

Rulota nu poate fi parcata oriunde, deși asta ne-am dori.Dacă vrei să faci un tur al lumii, trebuie să știi că majoritatea orașelor mari au locul speciale pentru autorulote, la ieșirea din oraș.  

Daca vrei sa citesti mai multe articole intra aici

Suport clienti 10:00 - 18:00

0755951357 vanzari@ales.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!